De club


Gefietst wordt er op zondagmorgen 09.00uur en dinsdagavond 18.30uur.

De ritten starten vanaf partycentrum Haestinge aan de Sportlaan in Sint Maartensdijk.

Informatieblad

Tourclub de Bidon

Oprichting:
De vereniging Tourclub De Bidon is opgericht 2 augustus 1976. De notariële akte van oprichting en bijbehorende statuten zijn op 27 april 2001 ingeschreven. Conform statuten wordt 1x per jaar een algemene ledenvergadering uitgeroepen.

Bestuur:

VoorzitterWim Poot wimpoot@zeelandnet.nl
Penningmeester Mélanie Alders melaniea@zeelandnet.nl
Secretaris Jackie Franke jcfranke@zeelandnet.nl

Voor vragen over ledenadministratie en de het kilometerklassement kunt u zich wenden tot de secretaris, voor vragen over de contributie tot de penningmeester.

Contributie:
Jaarbedrag €40,-. Over te maken op rekeningnummer NL26 RABO0358003695, t.n.v. TOURCLUB DE BIDON o.v.v. contributie jaar…..

Website:
Voor informatie, foto’s, clubverslagen, etc  zie de blog  van TC de Bidon:  http://tcdebidon.blogspot.nl/

Clubgebouw:
Partycentrum Haestinge. Adres: Sportlaan 2D, 4695BA, Sint Maartensdijk
Beheerder Hans Visser. Telefoon: 06-25034559, e-mail: hcvisser@zeelandnet.nl

Clubritten:
Zowel de start als aankomst van de clubritten vinden plaats bij het clubgebouw Haestinge. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig voor de leden die met een auto komen. Het fietsseizoen loopt van medio maart tot medio oktober. De fietsagenda wordt jaarlijks vastgesteld. Deze is op te vragen bij het secretariaat. Er wordt gefietst op  zondagmorgen om 9.00 uur en op dinsdagavond om 18.30 uur. Bij aanvang van het seizoen en bij grote ritten zijn er afwijkende tijden, zie de fietsagenda. De route wordt uitgezet en onderweg aangegeven door een vast persoon. Afstand en snelheid zijn afhankelijk van de omstandigheden, het weer en de samenstelling van de groep.
Bij een demarrage is men €1 verschuldigd, met uitzondering van vrije demarrages op de Thoolse Brug, Rijzende Weg te Woensdrecht, de Oesterdam , de Philipsdam, de Krabbekreekweg en eventuele stukken welke door het bestuur zijn vrijgegeven. Tijdens de clubritten is het verplicht een fietshelm te dragen!  Gastrijders zijn van harte welkom.

Materiaal
De Bidon heeft een fietsendrager voor 3 fietsen. Alle leden kunnen daar gebruik van maken. Geef dit tijdig aan bij één van de bestuursleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten